Vädret idag
Mestadels molnigt
18°C
Prognos juli 22, 2018
dag
Delvis soligt
22°C
 

Helgen började med rattfylleri och misshandel

Fredagskvällen inleddes med rattfylleri som även ledde till en trafikolycka och i Frillesås skedde en misshandel vid idrottshallen.

Strax innan klockan 18 på fredagskvällen körde en flakmoped omkull på Stora Enens väg i Onsala. Föraren, en man i 60-årsåldern som var berusad skadade ett ben och huvudet. Mannen fick följa med till polisstationen i Varberg för provtagning och tillnyktring.
På flaket satt förarens hund, som i olyckan hamnade under mopeden. Hunden ska efter omständigheterna ha klarat sig väl.
Strax innan midnatt fick polisen flera samtal om en bil som körde vingligt i Särö. Bilen körde sedan in i ett träd. I bilen fanns fyra personer och när polisen kom till platsen sprang två iväg och två stannade kvar. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåste för grovt rattfylleri och en av passagerarna fick följa med till polisstationen för tillnyktring då han inte kunde ta hand om sig själv.
Strax innan midnatt fick polisen larm om en misshandel med tillhygge vid Frillesås idrottshall. Flera patruller blev kallade till platsen.

Annika Lundby
Annika Lundby Reporter & Familjeredaktör 0300- 52 13 65

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Är du orolig för bränder?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 20 juli

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 18–23 Länge leve Sven-Ingvars! 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen på Tjolöholms Slott.

Lördag 21 juli

kl 12–15...

Läs Mer

Sommarkampanj!