Vädret idag
Delvis molnigt
3°C
Prognos december 12, 2017
dag
Kastbyar
3°C
 

Hanhals vände i sista perioden

Efter tre raka förluster kunde äntligen Hanhals Kings njuta av en seger. Det var Kristoffer Wikner som i tredje perioden sänkte Tranås AIF med två snabba mål.

– En seger stärker laget mer än en förlust, säger tränare Niclas Högberg med ett leende.

 

ISHOCKEY: HOCKEYETTAN

Hanhals Kings – Tranås AIF 2 – 1

 

Något hände i omklädningsrummet inför den sista perioden. Efter två relativt trötta perioder klev grabbarna i Hanhals Kings in i rinken med ny energi. Och resultatet lät inte vänta på sig. I femte och sjunde minuten gjorde Kristoffer Wikner två snabba mål på Tranås och plötsligt hade spelet vänt.

– Det kändes väldigt bra att få göra dem och det gav oss mycket energi, säger Wikner efter matchen, om hans första mål för säsongen.

 

Han säger att de inför den tredje perioden pratade om att fortsätta på samma spår men att de skulle försöka spela rakare på mål och lägga in pucken, ett spel som uppenbarligen gav utdelning direkt. En av anledningarna tror tränare Niclas Högberg är att spelarna har ett stort förtroende för varandra.

– Spelarna är duktiga på att ha tålamod och lyckas vända spelet i underläge, säger han.

Han såg lättad ut när slutsignalen ven genom ishallen. Efter tre raka förluster kunde de nu gå tillbaka in i omklädningsrummet med en seger.

Caroline Holmgren
Caroline Holmgren Sportreporter sporten@norrahalland.se 0300 52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

SÖNDAG 17 DECEMBER 

14.30. Dubbelarrangemang i Aranäshallen. HK Aranäs damer spelar kl 14:30 mot Farmen och herrarna spelar kl 17:00 mot Kristianstad. Välkomna!

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera