Vädret idag
Klart
13°C
Prognos juni 20, 2018
dag
Skurar
18°C
 

Gigantiskt växthus till salu

Är du superintresserad av odling och hoppas kunna leva med så lite klimatpåverkan som möjligt? Har du sju miljoner kronor att lägga på ett spännande hus i lantlig miljö utanför Kungsbacka? Då kan det här vara huset för dig.

 

Nyligen gick en annons ut hos prestigemäklaren Ekelund Stockholm New York – huset står vid en sjö en och halv mil utanför Kungsbacka är 85 kvadratmeter stort och är inlemmat i ett gigantiskt växthus.

 

Växthuset bjuder utöver den låga klimatpåverkan och låga driftskostnaden även på en kraftigt förlängd odlingssäsong och boende i huset har sedan bygget stod färdigt 2015 odlat både fikon, kiwi, persikor och druvor i växthuset.

 

Huset har fem rum och består av två sovrum, badrum, klädkammare, hall och kombinerat vardagsrum och kök. Ett källarplan med hobbyrum och dessutom finns en stor takterass med utsikt över en närliggande sjö.

 

En av husets ägare, Susanne Andersson, förklarar vem som borde köpa huset:

– Odlingsintresserade och naturälskande människor. Här är det tyst och skönt och man har skogen alldeles intill. Det skulle passa utmärkt för någon som har tid och möjlighet att njuta av det, säger Susanne.

 

Läs mer i Norra Halland på tisdag.

Foto: Rikard Jernberg

Rikard Jernberg

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Hur ska du följa fotbolls-VM?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Lämna ditt bidrag till Det händer här!

Fredag 15 juni

kl 11.30–14 Fairtrade café i Tölö församlingshem. 

kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

kl 15–16.15 Prova på meditation och mjuk Kundaliniyoga på Yogaroom i Kungsbacka....

Läs Mer

Sommarkampanj!