Vädret idag
Mestadels soligt
15°C
Prognos juni 22, 2018
dag
Moln ibland
17°C
 

Drogade bilförare åkte fast

Problemen med drogade bilförare fortsätter. Under natten stoppade polisen tre bilar som kördes av narkotikapåverkade män. (Uppdaterad)

Vid halv tolv på fredagskvällen stoppades en bil vid Banvallen för kontroll. Båda männen verkade vara påverkade och fick följa med för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri och passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

En timme senare var det dags igen. Vid Storgatan stoppades en bil med fyra personer. Mannen som körde verkade vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

Klockan 02 var det dags igen. Då var det en 22-årig man på Kungsgatan som stoppades, misstänkt för drograttfylleri. Han saknade dessutom körkort, bilen var avställd, han hade bilbälte på sig och talade i mobiltelefon! 

När polisen försökte ta med honom för drogtest gjorde han dessutom våldsamt motstånd. Mannen som är bosatt i kommunen, är välkänd av polisen.

Kristian Alm
Reporter 0300- 52 13 66

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Hur ska du följa fotbolls-VM?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Onsdag 20 juni

kl 13.30–15.30 Stickcafé i Onsala församlingshem.

kl 14 Traditioner och högtider. Nu är det snart midsommarafton, men hur gjorde man förr? Vad firade man och hur firade man högtider? Du får lära dig allt om påskens, julens och midsommarens mysterium i Äskhults by. Anmälan. 

kl 14 Naturumguidning. Upptäck varför Fjärås Bräcka är unikt. Lär dig om gravarna, geologin, ljungheden eller småkryp.

Kl 19 Bingo...

Läs Mer

Sommarkampanj!