Vädret idag
Molnigt
2°C
Prognos december 18, 2018
dag
Mulet
3°C
 

  Drogade bilförare åkte fast

  Problemen med drogade bilförare fortsätter. Under natten stoppade polisen tre bilar som kördes av narkotikapåverkade män. (Uppdaterad)

  Vid halv tolv på fredagskvällen stoppades en bil vid Banvallen för kontroll. Båda männen verkade vara påverkade och fick följa med för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri och passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

  En timme senare var det dags igen. Vid Storgatan stoppades en bil med fyra personer. Mannen som körde verkade vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

  Klockan 02 var det dags igen. Då var det en 22-årig man på Kungsgatan som stoppades, misstänkt för drograttfylleri. Han saknade dessutom körkort, bilen var avställd, han hade bilbälte på sig och talade i mobiltelefon! 

  När polisen försökte ta med honom för drogtest gjorde han dessutom våldsamt motstånd. Mannen som är bosatt i kommunen, är välkänd av polisen.

  Kristian Alm
  Reporter 0300- 52 13 66

  TYCK TILL: Kommentera artikel

  Kommentera detta inlägg

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  NYHETER

   DebattLäs mer >>

   ANNONS   TYCK TILL:

   Julen närmar sig med stormsteg, är du klar med förberedelserna?

   Visa Resultat

   Loading ... Loading ...

   Diskutera TYCK TILL

   Kommentera

   DET HÄNDERLäs mer >>

   Tisdag 18 december

   kl 9–15 Gällinge träffpunkt för seniorer i Gällinge församlingshem. 

   kl 12 Jultema på tisdagsträffen i Varlakyrkan. Efter lunchandakten kl 12 serveras julgröt, skinksmörgås, kaffe och kaka. Lotterier till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete. 

   Kl 13.30–15.30 Drop-in kafé på Anhörigcenter, Västergatan 23. kl 16–17.30 Språkcafé på Fyren. Träna på att prata svenska tillsammans med...

   Läs Mer

   Så här funkar eNH!