Vädret idag
Molnigt
2°C
Prognos december 14, 2017
dag
Skurar
3°C
 

Division 1-klubb är intresserad av Onsalaspelare

Tvååkers IF och Lindome Gif. Båda klubbarna har bjudit in Onsalaspelarna Johan Jarnvik och Victor Andersson till provspel.

 

FOTBOLL. Tvååkers IF vann tvåan och spelar i division 1 2018. Lindome Gif huserar i tvåan. Båda föreningarna har visat intresse för Onsala BK:s Johan Jarnvik, 22, och Victor Andersson, 22.

Mittbacken Jarnviks Onsala BK släppte in färst mål i serien och anfallaren Andersson såg med sina tolv fullträffar till att de gjorde flest. Planen är att de ska träna med Tvååkers IF månaden ut och Lindome Gif har bjudit in den till ett pass på måndag.

– Det är kul att de uppskattar vad man gjort, säger Johan Jarnvik. Jag vill spela där jag utvecklas mest, det är inte alls säkert att det är i en högre division än Onsala.

– Det är roligt att få testa på. Jag har lagt ner mycket tid på fotbollen så jag vill spela så högt upp jag kan. Sedan om det är i Tvååker vet jag inte, men det har känts bra på träningarna, säger Victor Andersson.

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem dagar kl 17:30-18:30 får du lära dig grunderna i fäktning med värja. All fäktutrustning lånas på fäktklubben. Avgift tillkommer. Välkommen med din...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera