Vädret idag
Regn
16°C
Prognos augusti 14, 2018
dag
Skurar
21°C
 

Det här lovar polisen och kommunen medborgarna

Fortsatt fokus ligger på barn och ungdomar. Men även trygghet för äldre och trygghet i offentlig miljö finns med i årets medborgarlöften som polisen och Kungsbacka kommun nu har undertecknat.

Trygghet för unga, trygghet för äldre, trygghet tillsammans samt trygghet i offentlig miljö. Det lovar polisen och kommunen att gemensamt att jobba med under 2018. Medborgarlöftena för 2018 skrevs under i kommunhuset på onsdagseftermiddagen.

– Trygghet är viktigt för alla, personligen kan jag vurma lite extra för just unga och äldre, men vi försöker fånga hela trygghetsbegreppet, säger lokalpolischef Anders Wiss.
Det är synpunkter och åsikter som lyftes fram av kommuninvånarna under den medborgardialog som genomfördes i våras som ligger till grund för löftena.
Fler patrullerande poliser och bättre belysning i offentliga miljöer är exempel på åsikter från kommuninvånarna som har fått gehör med de nya löftena.
– Jag ser med tillförsikt fram emot att tillsammans med kommunen och medborgarna jobba med ökad trygghet, säger Anders Wiss.

Läs mer om medborgarlöftena i fredagens Norra Halland.

 

Bildtext: Biträdande kommundirektör Mariana Vikström och lokalpolischef Anders Wiss undertecknade årets löften i kommunhuset på onsdagseftermiddagen.

foto: Nils Jönsson

 

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 10 augusti

kl 11–12 Slottsvisning. Greve Claes Bonde gästar Tjolöholm. Med närgångna skildringar och unika barndomsminnen lägger 77-åringen fram slottets historia ur ett nytt och personligt perspektiv.

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 19 Musikcafé i Onsala församlingshem....

Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!