Vädret idag
Regn
16°C
Prognos augusti 14, 2018
dag
Skurar
21°C
 

Berusad man fick tank i huvudet

En man i 50-årsåldern skadades vid 15.30-tiden i tisdags eftermiddag då han träffades av en tank som föll från en lastbil parkerad utanför ett företag på Magasinsgatan.

Mannen ska ha fått tanken över sig och träffats i huvudet när man lastade av bilen och då även fått en fraktur på ett nyckelben.

När polisen kom till platsen för att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka uppstod samtidigt misstankar om att mannen skulle vara berusad.

Han visade sig mycket riktigt vara påverkad efter att fått blåsa i polisens sållningsinstrument och fick därför följa med till sjukhus för att bli både omplåstrad och undersökt, samt ta blodprov.

– Resultatet av det provet har ännu inte kommit ännu, men han är misstänkt för rattfylleri och kommer att höras under dagen när han piggnat till. Han är fortsatt kvar på sjukhus, meddelade Sten Danielsson, förundersökningsledare vid krimjouren under onsdagsförmiddagen.

Camilla Moestedt
Reporter 0300- 52 13 58 camilla.moestedt@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 10 augusti

kl 11–12 Slottsvisning. Greve Claes Bonde gästar Tjolöholm. Med närgångna skildringar och unika barndomsminnen lägger 77-åringen fram slottets historia ur ett nytt och personligt perspektiv.

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 19 Musikcafé i Onsala församlingshem....

Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!