Vädret idag
Delvis soligt
18°C
Prognos juni 23, 2017
dag
Skurar
19°C
 

Barbershop öppnar i innerstaden

När man blir tvungen att tacka nej till kunder för att det inte finns plats, då öppnar man nytt, på andra sidan gatan.

– Vi har ofta tänkt att om Weddings by angel-lokalen blir ledig vill vi ha den, säger Madeleine Bosma, delägare av Hairs by angels.

 

Hairs by angels är en stilren klippsalong stationerad i Kungsbacka innerstad. När man kommer in salongen möts man av en kaffebar i centrum och frisörstolar som är upptagna av gäster. Madde Bosma och Evelina Gustavsson är de som driver salongen, och den tredje april expandera de med en salong mer i den manliga andan.

–  Efterfrågan är så pass stor att vi känner oss lugna. Alla våra kunder som väl har skaffat sig skägg vill ha kvar det oavsett om det är mode eller inte, säger Madde Bosma.


Den mer manliga inriktningen till trots kommer du som tjej också kunna boka tid på den nya salongen. Den kommer att ha fyra anställda, två barberare och två vanliga frisörer.

– Känslan man ska få inne på den nya salongen är att man oavsett kön ska känna sig sedd. Att man blir förstådd och att man ska få fram den bästa versionen av sig själv, menar Susanna Skårebring, en av de som kommer jobba som barberare på den nya salongen.


Salongen är mindre än den nuvarande, och är just för tillfället fylld med kartonger, bygglampor och spackel. Det är Madeleine och Evelina som jobbar med lokalen för att få den lika fin som den nuvarande.

– Processen har varit lite crazy eftersom vi gör allt själva. Men vi gillar det, vi jobbar som bäst under press, säger Madeleine.

 

Casper Sewerin
Casper Sewerin Reporter 0300-101 75 reporter@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

ANNONS

TYCK TILL:

Hallands ekonomi går för högtryck men det saknas folk. Tvingas du jobba övertid?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERMer >>

Lämna ditt bidrag till Det händer här!

Onsdag 21 juni

kl 10–13 Sagobussturné på lekplatsen i Släp. Träffa sagofén Isadora, dramatiserad sagostund med Lisa. Pyssel, bubbelblås och annat skoj.

kl 15 Guidning vid Naturum Fjärås Bräcka där du får veta mer om Bräckans geologi och upptäcka varför Fjärås Bräcka är unikt. 

Kl 18 Grillkväll i Släps lekpark med avslutning i kyrkan. Korv med tillbehör, kaffe och...

Läs Mer