Vädret idag
Molnigt
18°C
Prognos juli 21, 2017
dag
Regn
18°C
 

Barbershop öppnar i innerstaden

När man blir tvungen att tacka nej till kunder för att det inte finns plats, då öppnar man nytt, på andra sidan gatan.

– Vi har ofta tänkt att om Weddings by angel-lokalen blir ledig vill vi ha den, säger Madeleine Bosma, delägare av Hairs by angels.

 

Hairs by angels är en stilren klippsalong stationerad i Kungsbacka innerstad. När man kommer in salongen möts man av en kaffebar i centrum och frisörstolar som är upptagna av gäster. Madde Bosma och Evelina Gustavsson är de som driver salongen, och den tredje april expandera de med en salong mer i den manliga andan.

–  Efterfrågan är så pass stor att vi känner oss lugna. Alla våra kunder som väl har skaffat sig skägg vill ha kvar det oavsett om det är mode eller inte, säger Madde Bosma.


Den mer manliga inriktningen till trots kommer du som tjej också kunna boka tid på den nya salongen. Den kommer att ha fyra anställda, två barberare och två vanliga frisörer.

– Känslan man ska få inne på den nya salongen är att man oavsett kön ska känna sig sedd. Att man blir förstådd och att man ska få fram den bästa versionen av sig själv, menar Susanna Skårebring, en av de som kommer jobba som barberare på den nya salongen.


Salongen är mindre än den nuvarande, och är just för tillfället fylld med kartonger, bygglampor och spackel. Det är Madeleine och Evelina som jobbar med lokalen för att få den lika fin som den nuvarande.

– Processen har varit lite crazy eftersom vi gör allt själva. Men vi gillar det, vi jobbar som bäst under press, säger Madeleine.

 

Casper Sewerin
Casper Sewerin Reporter 0300-101 75 reporter@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

ANNONS

TYCK TILL:

Är det OK med trasiga jeans?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERMer >>

Lämna ditt bidrag till Det händer här!

Fredag 21 juli

kl 10 och 13 Bräckans naturvårdsskola. Vad kan du göra för att hjälpa växter eller djur att trivas och varför är det viktigt? Följ med ut i reservatet med spade eller sekatör och hjälp pedagogerna att hjälpa naturen på Fjärås Bräcka. 

Lördag 22 juli

kl 13 Guidning på Hunehals borg, vid Hanhals holme. Inställt vid regn. 

kl 14 Bromsar – insektsvärldens...

Läs Mer