Vädret idag
Molnigt
3°C
Prognos december 14, 2017
dag
Skurar
3°C
 

Akrobatik från hela världen

Aranäshallen var inbäddad i en varm och familjär känsla när Tölö GF höll sin årliga juluppvisning. Alla, från de minsta barnen till tävlingsgrupperna, visade upp sina färdigheter i två föreställningar med länder som tema.

 

GYMNASTIK. ”Hej mamma!” hördes den minsta deltagaren ropa och vinkade glatt upp mot läktaren som var full med folk. Folk trängdes på stolar och i gångar för att få vara med och titta på Tölö GF:s årliga juluppvisning. När grupperna tågade in med fanor till de evigt klassiska tonerna från Walt Disneys ”I jultomtens verkstad”, var det till jubel och visslingar från publiken. I år var temat länder, och grupperna hade valt musik och komponerat programmet inspirerade av världens alla hörn.

De minsta barnen gjorde kullerbyttor genom ringar och hoppade på trampett medan de glatt vinkade till sina anhöriga på läktaren, och lät myrorna i benen få springa av sig mellan varven. Tävlingsgrupperna frammanade imponerade sus från publiken när de svingade sig i trapetserna och hoppade på balansbomen.

 

Se fler bilder i tisdagens tidning.

Caroline Holmgren
Caroline Holmgren Sportreporter sporten@norrahalland.se 0300 52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem dagar kl 17:30-18:30 får du lära dig grunderna i fäktning med värja. All fäktutrustning lånas på fäktklubben. Avgift tillkommer. Välkommen med din...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera