Vädret idag
Molnigt
10°C
Prognos oktober 19, 2018
dag
Delvis soligt
12°C
 

Akrobatik från hela världen

Aranäshallen var inbäddad i en varm och familjär känsla när Tölö GF höll sin årliga juluppvisning. Alla, från de minsta barnen till tävlingsgrupperna, visade upp sina färdigheter i två föreställningar med länder som tema.

 

GYMNASTIK. ”Hej mamma!” hördes den minsta deltagaren ropa och vinkade glatt upp mot läktaren som var full med folk. Folk trängdes på stolar och i gångar för att få vara med och titta på Tölö GF:s årliga juluppvisning. När grupperna tågade in med fanor till de evigt klassiska tonerna från Walt Disneys ”I jultomtens verkstad”, var det till jubel och visslingar från publiken. I år var temat länder, och grupperna hade valt musik och komponerat programmet inspirerade av världens alla hörn.

De minsta barnen gjorde kullerbyttor genom ringar och hoppade på trampett medan de glatt vinkade till sina anhöriga på läktaren, och lät myrorna i benen få springa av sig mellan varven. Tävlingsgrupperna frammanade imponerade sus från publiken när de svingade sig i trapetserna och hoppade på balansbomen.

 

Se fler bilder i tisdagens tidning.

Caroline Holmgren
Reporter caroline.holmgren@norrahalland.se 0300-52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

TYCK TILL:

Tycker du att det är obehagligt att vara ute i skogen under jakt?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera