Vädret idag
Moln ibland
19°C
Prognos augusti 17, 2018
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Aggressiv fyllerist fast igen

Han har bara varit ute ur fängelset i några månader. Men i fredags greps Kullaviksfylleristen igen när han berusad hotade både grannar och polisen.

 

Norra Halland har upprepade gånger skrivit om mannen som är i 60-årsåldern och inte haft körkort på 20 år. Trots det kör han bil när han druckit alkohol och riskerar liv och lem på andra trafikanter. Dessutom hotar han grannar som larmat polisen och har till och med kört in på deras gräsmattor för att hämnas.

2013 dömdes han till tio månaders fängelse, och förra året fick han tolv månader. I somras blev han villkorligt frigiven när han avtjänat tre fjärdedelar av straffet.

Sen verkar det ha varit lugnt ett tag, men i fredags upptäckte vittnen honom bakom ratten igen och larmade polisen. Han kunde gripas, men var så våldsam att patrullen fick sätta en så kallad ”spottmössa” på honom för att slippa bli utsatt.

Han är nu misstänkt för rattfylleri, olaga hot och våldsamt motstånd.

Kristian Alm
Reporter 0300- 52 13 66

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!